Lej en handyman

Lej en Handyman i København
Handyman København

Lej en Handyman i København

Du kan leje en dygtig handyman via Lej Håndværker, vi har tidligere kun stået til rådighed for erhverv, men accepterer nu og velkomne nu også opgaver til private kunder i Storkøbenhavn. Så hvis du står og skal bruge hjælp til f.eks. boring af huller, montering af fjernsyn eller opsætning af en væg, så kan vores handyman København hjælpe dig. 

Hvad koster en handyman?

Der findes undersøgelser der viser at de fleste boligejere bruger mellem 2500-5500 kr. om året på forskellige handyman services i Danmark, og den gennemsnitlige pris er lige under 3000 kr. pr opgave.

Når man ser på timeprisen, koster en handyman omkring 250-500 kr. i timen med et gennemsnit omkring 450 kr. pr time. Der er mange faktorer, der spiller ind. Det kan være, din opgave er nemmere eller sværere end den gennemsnitlige opgave.

Alt efter hvilken opgave du kontakter en handyman med, hvor langt væk opgaven er fra København osv, og, hvilke materialer der skal bruges, kan prisen variere meget. Hos os kan du hyre en handyman fra 450kr i timen. 

Hvordan og hvor kan jeg leje en handyman i København?

Hvis du har brug for en handyman i København så er du kommet det rette sted, du kan nemlig leje en handyman af os, alt du behøver gøre er at skrive i vores kontaktformular her. 

Hvad kan vores handyman hjælpe dig med?

Når du lejer en handyman hos Lej Håndværker så kan du få hjælp indenfor mange forskellige områder. Her er et udvalg af ydelser som vores dygtige arbejdsmand kan hjælpe dig med;

– Dræning i haven med minigraver
– Nedrivning
– Enkle mureropgaver
– Enkle tømreropgaver
– Autoriseret Elektriker (vi har autorisation)
– Grave ned trampolin
– Rengøring
– Efterisolering

Listen den kan laves lang… Fordelen ved at leje vores handyman er at vi er forsikrede og er med i arbejdsgiverforeninger, vi passer nemlig godt på vores medarbejdere. 

Her kan du læse mere om de forskellige faggrupper som vi tilbyder hos Lej Håndværker og vores personale. Der er få opgaver og problemer som vi ikke kan hjælpe dig med. Kontakt os nu for mere info eller en fast pris på en opgave! 

I denne video kan du se nogle sjove og brugbare metoder som vores bllige handyman bruger sig af i København!