Lej en handyman

Lej en Handyman i København
Handyman København

Lej en Handyman i København

Du kan leje en dygtig handyman via Lej Håndværker, vi har tidligere kun stået til rådighed for erhverv, men accepterer nu og velkommen opgaver til private kunder i Storkøbenhavn. Så hvis du står og skal bruge hjælp til f.eks. boring af huller, montering af fjernsyn eller opsætning af en væg, så kan vores handyman København hjælpe. 

Hvad koster en handyman?

Der findes undersøgelser der viser at de fleste boligejere bruger mellem 2500-5500 kr. om året på forskellige handyman services i Danmark, og den gennemsnitlige pris er lige under 3000 kr. pr opgave. Når man ser på timeprisen, koster en handyman omkring 250-500 kr. i timen med et gennemsnit omkring 450 kr. pr time. Der er mange faktorer, der spiller ind. Det kan være, din opgave er nemmere eller sværere end den gennemsnitlige opgave. Alt efter hvilken opgave du kontakter en handyman med, hvor langt væk opgaven er fra København osv, og, hvilke materialer der skal bruges, kan prisen variere meget. 

Hvordan og hvor kan jeg leje en handyman i København?

Hvis du har brug for en handyman i København så er du kommet det rette sted, du kan nemlig leje en handyman af os, alt du behøver gøre er at skrive i vores kontaktformular her.