Lej minigraver billigt – Udlejning af minigravemaskine tilbydes

Ring nu;

Lej minigraver længe billigt - Udlejning af minigravemaskine tilbydes
Lej Håndværker København og Nordsjælland

Lej minigravere billigt – Billig langtidsudlejning minigravemaskine 

Minigraver, der er nem at køre selv for dig, der er uerfaren. Minigraveren har førerhus, med god arbejdsbelysning og varme. Den drejelige bom gør det nemt at grave i nærheden af husmure. Minigraveren har gummilarver, der er skånsomme mod plænen. De kan justeres mellem 98 cm og 131 cm, så gravemaskinen står stabilt. Minigraveren har desuden vippebeslag og lynbeslag, så det er nemt at skifte mellem de tre skovle. Vægt af minigraveren: 1 ton

Lej Håndværker leverer vores minigravemaskine til dig på din adresse

Minigraveren er fuldt lastet på en trailer. Vi leverer gravemaskinen og henter den. Ved levering medfølger selvfølgelig et lynkursus i hvordan man kører maskinen og lidt praktiske ting som at skifte skovl og tanke diesel mv.

Vi transporterer og afhenter maskinen for 500kr i opstartsomkostning siden 10kr km.

Foretrækker du selv at hente minigravemaskinen inkl. trailere hos os fungerer det også godt.

Leje af minigravemaskine som privat person

Du kan leje en gravemaskine som privatperson rundt i landet og så lejer du normalt en bestemt gravemaskine i x antal timer. Prisen for at leje en minigravemaskine til en privatperson varierer alt efter maskinkapacitet og lejetid.

Lej minigraver erhverv og langtidsleje 

Vi tilbyder serviceaftaler og fleksibel leje af minigraver til erhverv. Hvis du lejer ofte så kan du spare op til 50% på at leje vores mingravemaskine. 

Ring nu; 

Tips og inspiration- Lej minigraver

Grave selv eller leje minigraver med fører? 

Lej Håndværker og vores udlejning af minigraver stiller minigravemaskiner til leje, der er så lette at køre, at alle kan lære det godt nok på 15-30 minutter. Du kan gøre mere selv, end du tror! En anden vigtig grund til at gøre arbejdet selv er, at det er så fantastisk sjovt at køre en minigravemaskine. Det bliver både sjovt og nyttigt på samme tid. Læg dertil den lave pris.

I stedet for at grave i hånden, når du planter hækken eller graver sokler ned til terrassen, kan du leje vores 1 tons minigraver. Drømmer du om at bygge en pool eller støbe en betonplade til garagen og lægge belægningssten på garagens indkørsel, er det her du skal leje maskinerne. Du kan selvfølgelig også lade en entreprenør eller gartner leje vores maskiner, som så vil gøre arbejdet for dig, hvis du synes det er bedre.

Iværksættere er naturligvis også velkomne til at leje minigraver direkte hos os. Vi har havemaskinerne og entreprenørmaskinerne til de krævende opgaver udført af fagfolk.

Lej minigraver sikkert, begynd sådan

  1. Når du kommer hjem med minigravemaskinen, så giv dig selv chancen for at stifte bekendtskab med minigraveren i fred og ro.
  2. Sørg for, at børn og naboer holder sig væk den første time. Så kan du vise alle interesserede, hvordan minigravermaskinen fungerer efterfølgende.
  3. Sørg for at stå på en jævn og fast overflade med minigravemaskinen. De alvorligste kvæstelser opstår ved væltnings- eller klemulykker.
  4. Det vigtigste er dog først at tænke og så arbejde, uden andre personer i maskinens arbejdsområde.


Hvad kan man med leje af minigraver?

Er du kreativ i byggebranchen, ved du sikkert allerede, hvad du skal bruge vores minigravemaskiner til og vi giver gerne et tilbud på leje til dig som byggere, hvis du har tænkt dig at bruge dem i en længere periode tid på en byggeplads. For vores øvrige kundegruppe privatpersoner er nedenfor nogle eksempler på, hvad du kan gøre med vores maskiner.

Ved renovering er det almindeligt at skulle leje en minigravemaskine. 

Lej minigraver til at starte projekt støbe fundament, bygge en terrasse, bygge grund og have, støbe en betonplade til garage, bygge en garage og så stene den tilbageværende garageindkørsel. . Det kan ikke tage så lang tid, så husejeren starter med at grave en grøft i hånden for at plante hække, fordi han gerne vil have lidt privatliv og derefter skal han lægge planer for, hvordan man graver og bygger og bygger en pool med hjælp af at leje en minigraver.

At leje en minigraver eller leje en gravemaskine har mange aldrig tænkt over, dvs. at man selv også kan klare gravearbejde. 

Det lokale gravefirma, som også leverer grus, singel og makadam, kan kompletere dit arbejde med at komme med et par vognlæs muldjord, der tippes på pladsen. Husejeren, der har set, at det er muligt at leje minigraver hos os, gør projekter langt billigere. 

Lej minigravemaskine i følgende områder
(også langtidsleje minigraver);

Lej minigraver Rødovre
Lej minigravemaskine Hvidovre
Lej minigraver Glostrup
Lej minigravemaskine Lyngby
Lej minigraver Gentofte
Lej minigravemaskine Frederiksberg
Lej minigraver Amager
Udlejning af minigraver Nordsjælland

Lej minigraver - Billig langtidsleje

Vi tilbyder leje af minigraver fra. 500kr døgn alt efter hvor længe du ønsker at leje vores minigravermaskine. Det er halv pris på leje af minigraver.

Lej Håndværker

Lej Håndværker

I vores blog finder du masser af nyheder og artikler bestående af gode råd, gør-det-selv-tips samt info om Lej Håndværkers ydelser