Lej gravemaskine med fører - pris gravmand

Lej en gravemaskine med fører København døgnvagt - Se gravmand priser
Gravemaskine med fører København

Lej gravemaskine med fører København døgnvagt eller grav selv

Lej en gravemaskine med fører og mandskab akut døgnservice i København

Her kigger vi lidt nærmere på priser af leje en gravemaskine og priser på gravemaskine med fører, hvad er endelig prisforskellen?

Søger du en akut gravmand med gravemaskine så kan du kontakt os her. Vi tilbyder også billig udlejning af gravemaskine, både med og uden fører, ring os eller skriv til os i formularen her. 

Lej en gravemaskine og gravmand uden fører, priser og tips

Fakta og prisvejledning omkring leje en gravemaskine / gravemand og at ansætte en entreprenør, der udfører grav arbejdet for dig. Vi giver også tips til, hvad du skal tænke på, når du vil leje gravemaskiner, og hvordan du kan reducere prisen på at ansætte en entreprenør som os til udgravning, både akut og på tidsbestilling til en billig pris.

 

Lej gravemaskiner til gravearbejde – hvad koster det at leje en gravemaskine uden førere?

Leje af gravemaskine og gravmand, omkostninger At leje en gravemaskine kan betyde at du lejer en gravemaskinen selv og udfører arbejder, eller at du lejer en gravmand, dvs. en person eller jordentreprenør, der udfører gravemaskine arbejde for dig.

At leje en gravemaskine og udføre arbejdet selv vil være billigere, men det kan også være risikabelt, hvis du ikke har den rette erfaring med jordarbejde. Derfor så vil det ikke altid betale sig at leje en gravemaskine og udføre arbejdet selv. 

Her er nogle gennemsnitspriser for leje af en gravemaskine eller minigravemaskine uden en gravemaskine fører, fra forskellige gravemaskine udlejningsselskaber (priser inkl. Moms):

Mini dumpere ……………. 600 kr / dag
Bobcat S70 ……………. 1.300 kr / dag (8 arbejdstimer)
Minigravemaskine 3 tons ….. 1.600 kr / dag

I nævnte priser så skal du oveni også betale et gebyrer for transport af maskinen på et par tusinde kroner ekstra samt brændstof. Det betyder, at leje af en gravemaskine (minigravemaskine 3 tons) i tre dage giver en pris på omkring 7.000-8.000 kr reelt set. 

Leje gravemaskine med fører, mand (gravmand)

Hvad koster en gravemand, dvs. fører med gravemaskine priser

Omkostningerne ved at hyre en gravemaskine med fører, gravmand (som f.eks. hos Lej- håndværker) varierer meget afhængigt af opgavens omfang, hvor i landet du bor, og hvilken gravemaskine det er der skal bruges. Men normalt kan du sige, at prisen på gravemaskine er mellem  500-800 kr / time. Her er nogle forskellige priseksempler fra  andre virksomheder der tilbyder gravemand, fører med gravemaskine:

Gravemaskine med fører København …….. 1.400 kr / time (inkl. Gravemaskine og gravmand/fører)
Gravemaskine med fører Roskilde ……….. 1.200 kr / time (inkl. Gravemaskine og gravmand/fører)
Graveentreprenør Odense……………… 1.300 kr / time (inkl. Gravemaskine og gravmand/fører)
Graveentreprenør Fredericia ……………. 900 kr / time (inkl. Gravemaskine og gravmand/fører)

3 tip til billig leje af gravemaskiner med fører og uden mandskab:

1. Lav en korrekt beskrivelse af den udgravning, du vil have gennemført. Så får du et klart billede af, hvad det handler om, så vil vi mere effektivt kunne udføre arbejdet og derfor vil der bliver lagt færre timer i, dette gør det væsentligt billigere for dig. 

2. Sammenlign gerne priser, og vælg den gravemaskine med mand, der passer dig bedst, til den billigste pris. 

3. Sørg for en skriftelig aftale.

Erfaringen fører og gravemaskine København og Sjælland

Hvis du har brug for akut grav service eller en akut gravemaskine med fører i hovedstaden ring, eller kontakt os her, få en fast pris på gravemaskine med fører København hos Lej Håndværker. Hos os kan du få billig udenlandsk fører med kort til gravemaskine. Eller danske håndværkere. Vi er glade for at kunne tilbyde de fleste behov og budgetter af håndværkere samt gravemaskine med fører. Vi sidder også på de rigtigt forsikringer så du kan altid føle dig tryg når du bruger dig af vores graveservice på Sjælland eller i København.