Lej en maler

lej en maler, lej maler København
Norh København

Lej en maler København

Lej en maler København

Kontakt os for et tilbud på leje af en maler eller tilbud på din opgave til både indendørsmaler og udendørs maling. Her vil vi beskrive pris på lej maler ved facademaling. 

Maling af facaden er et projekt, der varierer meget i omkostninger. Lej en maler til facademaling kan udføres på forskellige måder og i forskellige omfang. Her gennemgår vi, hvad der påvirker prisen, når du overvejer at leje maler København og maler huset og din facade, og hvad du skal tænke på for at få de lavest mulige omkostninger.

Hvor meget koster det at male en facade?

Naturligvis kan maling af facade og omkostninger der til variere på samme måde som overfladen, der skal males, adskiller sig fra hus til hus. Det afhænger også af, hvad malerfirmaet tager i timen for at udføre facademaleriet. Omkostningerne ved maling af huse i København er normalt lidt højere end at male huset i en mindre by.

Normalt koster det mellem 250-500 DK/ time at ansætte en maler.
På en time kan en maler med ca. 2-4 kvadratmeter almindelig facade gøre det, hvilket giver en omtrentlig pris på DK 65-250 DK/ kvadratmeter ved leje af maler.  Husk også, ud over arbejds omkostningerne, er der også materialepriserne, der afhængigt af farvevalg, antal sletninger og omkringliggende omkostninger kan lande på alt mellem DK 30-100 / kvadratmeter.

Facademaling koster, maler til huse

 

Eksempel: Omkostninger ved facademaling på mindre villa. Familien Nielsen ønsker at male deres hus udvendigt. I alt 105 kvadratmeter facade skal opdateres. Familien starter med at anmode om gratis tilbud fra fem forskellige malerfirmaer gennem. F.eks. gennem Lej håndværker og Lej maler København.

De finder endelig et firma, der føler sig selvsikker, har erfaring med facademaling og tilbyder en konkurrencedygtig pris.

Byd på facademaling 105 kvm

Arbejds omkostninger, 275 DK / time
Anslået krævet tid: 60 timer
Samlede omkostning til leje af maler til maling af facaden efter 16500 DK
Materialeomkostninger: 15.000 DK
Samlede omkostninger til facademaling og lej maler 105 m2: 31 500 DK

Lej maler København

Udfyld kontaktformularen her så vender vi tilbage til dig med kontakt med en maler eller en pris på leje af en maler hos os.