FÅ EN TIMEPRIS PÅ HÅNDVÆRKERE IDAG

Lej håndværker står for mandskabsudlejning og bemanding når du har brug for det! Vi har udlejning af mandskab både faglært og ufaglært, helt ned til en dags aftaler og 250 kr/h. Indhent et tilbud nu  – det er 100 % uforpligtende 

Gør dig selv en tjeneste - bliv fri fra unødvendig stress og få er samarbejde med en håndværker vikarbureau København

Brug for back up i firmaet? Få et samarbejde med os, vi deler håndværkere og udlejer håndværkere til en billig pris i København. Ved Lej håndværker og bemanding København kan du booke en tømrer, maler, elektriker, murer eller anden håndværkerhjælp! Hos Lej håndværker tilbyder vi  øjneblikkelig og hurtig hjælp ved eventuelle krise situationer til virksomheder og institutioner inden for blandt andet bygge og anlæg.

Måske har du travlt og mangler personale generelt, og har ikke tid til en lang rekrutterings process. Det er her vi kan rykke ind og supplere med bemanding. Lej håndværker mandskabsudlejning København  er et håndværker vikarbureau som ligger i hjertet af Storkøbenhavn. Og vores håndværker vikarer kører i alle Københavns bydele som f.eks. Amager, Frederiksberg, Nørrebro, Glostrup, Hvidovre, Lyngby mfl. 

Vi spiller ikke din tid, få hurtig besked & pris leje af håndværker København

Find den rette håndværker-vikar og samarbejdspartner og bliv fri fra stress i fremtiden i uheldige situationer. Kontakt os for en uforpligtigende snak.
Vores medarbejdere har bred erfaring inden for en lang række af forskellige bygge, elektriker, sikring og håndværker fag. Du finder med stor sandsynlighed hurtigt en vikar med god og bred erfaring inden for netop jeres håndværkerfag igennem os.

Samarbejde og god kommunikation er noget som vi har til dagligt stort fokus på! Vi spiller ikke din tid. Kontakt os så får du svar med desamme om vi har en mand til dig idag, imorgen eller om en uges tis

Norh håndværker & byg vikarbureau København  tilbyder idag vikarer inden for følgende fagområder;

  • Nedrivning
  • Nybyggeri
  • Renovering
  • Elektriker
  • Energioptimering
  • Isolering​
  • Maler
  • Tømrer
  • Gulve
  • Elinstallatør*

*Lej håndværker er en del af Norh og Norh ApS er autoriseret som elinstallatør. Det er særlige love og regler som gælder ved leje af vores elinstallatør.

VORES PRIORITERINGER

Prioritering af akutte ærinde

Lej håndværker vikarbureau københavn indefor byg prioriterer altid akut opstående situationer. Vi har sjælden så pas travlt at vi ikke kan hjælpe en dag der det er mest behov af en at leje akut håndværkere København. Ring og hør om dine muligheder på +45 22 22 28 68.  Lej håndværker er en del at Norh ApS men drives selvstændigt ved siden af. Du kan læse mere omkring Norh og Norh ydelser på Norh ApS primære hjemmeside gennem at klikke på din lokale elektriker her;

Amager
Frederiksberg
Østerbro
Nørrebro
Vesterbro

Vi ven med os på Facebook,
skrev eller læs vores anmeldelser her;

Jonas Ratzer
Jonas Ratzer
17:41 02 May 18
Anne F Nielsen
Anne F Nielsen
19:07 04 Jun 17
Martin A Hansen
Martin A Hansen
08:34 05 Apr 17
Tony Joensen
Tony Joensen
11:49 25 Dec 16
Christian Kyt Bonde
Christian Kyt Bonde
23:14 25 Aug 16
Anton Melberg
Anton Melberg
23:13 25 Aug 16
Mark Gelert
Mark Gelert
21:22 25 Aug 16
Sarah Elisabeth Troost
Sarah Elisabeth Troost
19:56 25 Aug 16
Nicklas Kristiansen
Nicklas Kristiansen
21:51 09 Aug 16
Emil Sommer
Emil Sommer
19:13 25 Jul 16
Ervin Molnár
Ervin Molnár
13:07 23 Jul 16
Mathias Kim Eeg
Mathias Kim Eeg
22:36 13 Jul 16