Lej en tømrer

Lej tømrer København. Carpenter working with a wood
Norh København

Lej tømrer København

Leje af tømrer København


Hvad koster en tømrer, vil du gerne leje en tømrer København? Lej tømrer København der udfører det meste af byggeri, hvor vi dækker områder som udvidelse, ombygning, renovering,  og maling med mere.

Som kunde kan du være sikker på, at tømreren tager det fulde ansvar for hele arbejdsprocessen, fra planlægning til endelig inspektion, når alt er klar. Kontakt os via formularen nederst på siden for at få et tilbud på leje af tømrer København, eller på din opgave. 

 

Hvad koster det at leje tømrere København?


Lej en tømrer der håndterer alle typer job og udfører alt inden for tømrerarbejde. Lej en tømrer der har stor og bred kompetence,  så jobbet er garanteret godt gjort uanset hvilke behov du har.En bred vifte af tømrertjenester tilbydes. Er vores tømrere optager og ikke kan udlejer. Har vi dygtige tømrere til udlejning som underlevrandører hvor vi kender deres arbejde og kvalitet. 


Her er en oversigt over, hvad leje af en tømrer kan udføre:

  • Reparationer. Er ulykken sket, og der er sket noget i dit hus? En dygtig tømrer kan hjælpe med reparationen.
  • Tilbygninger. Lej tømrere har fuld kompetence til at hjælpe med at bygge dit hus. Terrasser, udendørs arealer, terrasser og andre udvidelser.
  • Nybyggeri. Større og mindre projekter – Lej en tømrer København så klarer vi det.
  • Ombygning. Lej tømrer har også lang erfaring med renovering. Føler du, at projektet er for stort, og du risikerer at sidde fast?
  • Balkoner og terrasser. Ønsker du et dejligt sted at sidde og solbade og hygge på varme sommerdage?
  • Lej håndværker tilbyder også murere til at renovere badeværelser og køkkener. Lej murer her. 


Hvor meget koster leje af tømrer i timen?


Omkostningerne for en tømrer er normalt mellem DK 250-500 / time + moms.
Hvilke tømrere, der opkræver per time, adskiller sig noget. Det afhænger af forskellige faktorer:

Skal leje af tømrere  være i en stor by som København? Koster leje af en tømrer mere end i en mindre by.. Tømrere København  tager ofte lidt mere i timen end tømrere i f.eks. Slagelse
Omfanget af jobbet har også betydning for, hvad det vil være for timeprisen til sidst. Timepriser er et forhandling  mellem tømreren og kunden, så det er op til dig at nå frem til en god timepris. Jo større projektet er, jo mere plads er der ofte for kunden til at forhandle med en bedre timepris.

Kontakt os for at få en fast timeprise eller en pris på leje af håndværker København.