Lej affugter København inkl. montering og transport

Lej affugter København, Lej håndværkere tilbyder udlejning af affuger til lave priser inkl. montering og transport - Samt vandskadeservice 24/7
Lej Affugter

Hurtigt lej affugter tilbud

Fugtproblemer i huset? Lej affugter inkl. montering og transport

Velkommen til virksomheden for dig, der skal leje en affugter. Vi er et servicevirksomhed, der har mange års erfaring, når det kommer til vandskader og udlejning af affugtere. Vi kan også hjælpe dig som har søger efter “lej affugter” med at finde frem til hvilken model der passer dit behov af leje af affugter bedst. Lej affugter København og så komplet service og rådgivning. Forsikringssager er vores speciale. 

Hvis du har mistanke om, at du har et fugtproblem i dit hus eller i lejerforeningens ejendomme – så kontakt os, vi tilbyder udlejning af affugter København samt mandskab med vand skadeservice København. Vi kan hjælpe dig med råd og tips, når det kommer til fugt og vandskader i forskellige opholdsmiljøer akut. 

Hos os kan du også leje affugtere i høj kvalitet. Lej affuger København et stede hvor du får den rette rådgivning og service. Når du beslutter dig for at leje affugter hos os, kan vi køre dem ud til dig og montere denne. En sikker garanti for et godt resultat. Men det er også muligt selv at afhente din lejede affugter i København. 

En energieffektive affugtere til leje

En affugter er en energieffektiv og økonomisk type af tørreudstyr. Hvis du vælger at leje en affugter fra os, kan du spare penge, hvis du sammenligner med omkostninger til affugtningsmetoder som varme og ventilation. Hos os kan du leje affugtere, der virkelig får arbejdet gjort – uanset om du har lidt mindre eller mere omfattende fugtskader.

Hos os kan du leje affugtere af flere typer med forskellige kapaciteter, som hurtigt kan bruges, hvis du skal tørre en konstruktion af en eller anden art op. Kapaciteten på vores affugter varierer mellem 200 m3 og 1000 m3.

Her går vi igennem nogle af de typer affugtere, vi kan tilbyde:

En standard affugter er en let at håndtere, selvkørende og støjsvag affugter. Den er stærk med hensyn til kapacitet og fås i flere forskellige størrelser.

Sådan fungerer en standard affugter: den fugtige luft suges ind i en stor rotor. Efter et stykke tid bliver rotoren mættet med fugt, som derefter tørres ud ved hjælp af en varmelegeme. Vandet fordamper, når den varme luft strømmer gennem rotoren, og damp derefter tages ud af rummet i form af våd luft.

Denne type affugter har en lang række anvendelser. Det kan modstå store temperaturforskelle, men en vigtig forudsætning for at det fungerer er, at området er tæt. standard affugtere fungerer perfekt til affugtning i krybekælder, loftsrum, kældre og andre fugtige rum. De er også effektive til at forhindre, at ildelugtende luft kommer fra kældre og loftsrum til opholdsrum.

Kondensaffugter leje og info

Denne form for affugter, som du også kan leje hos os, er meget energieffektiv takket være evnen til at give det meste af energien tilbage i form af varme. Den samme luft cirkulerer hele tiden, hvilket gør systemet energieffektivt og let at styre. Ved varmere temperaturer, 15 grader og opefter, er en kondensataffugter den bedste måde at tørre en vandskade op. Pool-huse og tørrerum er lokaltyper, hvor denne type affugter passer godt. Fungerer også godt som fast stående affugter.

Varmemåtter udlejes også, til affugtning 

Varmemåtter er et effektivt supplement til tørring og affugtning af konstruktioner i beton og mursten. Varmeplader er helt lydløse, har et lavt energiforbrug og høj temperatur. De er fleksible og lette at håndtere og kan let placeres under eksempelvis køkkenskabe.

Udlejning af affugterventilationer

Hjælpeventilatorer øger lufthastigheden i store rum og er dermed et supplement til affugtere. Tørring af vægge, lofter og gulve er hurtigere på denne måde.

Nederst kan du læse mere om fugtskader, og hvordan affugtning udføres i vores regi, i et par letforståelige trin.

Har du fugtproblemer i dit hus og er bekymret for, at du kommer til at lide dyre fugtskader? Eller har du bare mistanke om, at du måske har lidt af sådanne problemer? Så kontakt os – vi kan hjælpe dig hele vejen, lige fra fugtinspektionen til udlejning af affugtere med høj ydeevne.

Confused brunette woman dealing with water damage in kitchen

Vandskade? Sådan løser du problemet med akut vandskade – ring os og lej affugter hos os 

Står du over for en akut vandskade? Omfanget kan være både stort og lille. Under alle omstændigheder kan de gøre stor skade på dit hjem og dine ejendele. Læs her om, hvad du kan gøre, hvis du er blevet ramt af en an akut vandskade. Husk at det er vigtigt at kontakte os hvis du er ramt af akut vandskade hurtigt muligt, så hurtigt kan leje affugter og affugte de fugtige områder. 

Slip af med din vandskade – lej affugter København

Hjælp! Opvaskemaskinen lækker. Overboen har muligvis glemt, at hanen kører i badekarret. En ulykke går over akvariet. Årsagerne kan være mange. En fællesnævner er dog overraskelsen – og irritationen over den store mængde vand, som pludselig findes et sted, den ikke hører hjemme. Så hvad laver du nu?

1. Fjern vandet eventuelt kontakt vandskadeservice

Stop straks det løbende vand. Så er det vigtigt at fjerne vandet hurtigst muligt. Begrænse skadens omfang så meget som muligt. Du kan f.eks. brug en vandstøvsuger eller kontakte og leje en vandstøvuger.

2. Lej affugter København, hvis du bor i hovedstaden

Affugtning efter vandskade: Næste trin til affugtning. Det handler om at fjerne grobunden for skimmelsvamp. Hvis der er vand fra afløbet, kan det være fyldt med bakterier, så undgå at røre ved vandet.
Kontakt forsikringsselskab: I tilfælde af alvorlig vandskade kan dit forsikringsselskab hjælpe dig videre og sikre hurtige foranstaltninger. I tilfælde af skybrud kan det være svært at få hurtig hjælp. Vi har dog altid akut vandskadeservice til rådighed. Hvor du også kan leje affugter. 

3. Hav en affugter kørende

Ventilér hver dag: Fugt i gulve og vægge efter en vandskade kan udvikle sig til skimmelsvamp på kort tid Det er dårligt for både dit hjem og dit helbred. Lej affugter København hos os og luft ud dagligt i 2-5 min. Som nævnt kan du leje affugter København hos Lej Håndværker. 

Tænd ikke for opvaskemaskinen eller vaskemaskinen, når du er ude. Selvom det kan være fristende at lade dem køre, mens du er på arbejde, kan du bedre identificere og handle på lækager, hvis de er slukket.

Ved små vandskader – f.eks. en utæt opvaskemaskine – vælg at leje en affugter, som du kan bo i i samme rum som. 
Ved større vandskader – f.eks. et utæt vandrør eller overløbsbad, lej affugter af større kapacitet. 
Ved oversvømmelser i kælderen – f.eks. på grund af stormflod – du har brug for professionel håndtering og professionelle maskiner samt leje affugter af stor kapacitet. Kontakt altid dit forsikringsselskab i tilfælde af vandskade. Din indbo- og boligforsikring dækker kun vandskade, hvis det er et skyfald, der er årsag til vandskaden.

Lej Håndværker samarbejder også med Døgnvagt Låsesmed som hurtigt kan åbne døren, hvis der ikke er nogen hjemme hvor vandskaden er sket. Du kan kontakte os 24 timer om du har brug for at leje affugtere.  

Her er en video som hvordan du kan forebygge vandskade;