Lej affugter København med montering og transport

Hurtigt lej affugter tilbud og akut bestilling

Fugtproblemer i huset eller i lejligheden? Lej affugter inkl. montering og transport

Velkommen til virksomheden for dig, der skal leje en affugter ved akut vandskade eller ved fugtskader. Vi er et servicevirksomhed og håndværkervirksomhed, der har mange års erfaring, når det kommer til vandskader og udlejning af affugtere. Vi kan hjælpe dig som søger efter “lej affugter” med at finde frem til hvilken model der passer dit behov af leje af affugter bedst. Lej affugter København hos os og få komplet service og rådgivning. Forsikringssager er vores speciale. Så du behøver ikke heller bekymre dig om lej affugter omkostninger inklusive strømforbrug ved forsikringssager. 

Hvis du har mistanke om, at du har et fugtproblem i dit hus eller i lejerforeningens ejendomme – så lej affugter og kontakt os, vi tilbyder udlejning af affugter København samt mandskab med vandskadeservice København. Vi kan hjælpe dig med råd og tips, når det kommer til fugt og vandskader i forskellige opholdsmiljøer akut, dvs. leh affugter akut hos os, nemt! 

Hos os kan du leje affugtere i høj kvalitet. Lej affuger København et stede hvor du får den rette rådgivning og service. Når du beslutter dig for at leje affugter hos os, kan vi køre dem ud til dig og montere denne. En sikker garanti for et godt resultat. Men det er også muligt selv at afhente din lejede affugter i København. 

En energieffektive affugtere til leje

En affugter er en energieffektiv og økonomisk type af tørreudstyr. Hvis du vælger at leje en affugter fra os, kan du spare penge, hvis du sammenligner med omkostninger til affugtningsmetoder som varme og ventilation. Hos os kan du leje affugtere, der virkelig får arbejdet gjort – uanset om du har lidt mindre eller mere omfattende fugtskader.

Hos os kan du leje affugtere af flere typer med forskellige kapaciteter, som hurtigt kan bruges, hvis du skal tørre en konstruktion af en eller anden art op. Kapaciteten på vores affugter varierer mellem 200 m3 og 1000 m3.

Ring nu; 

Vandskade? Sådan løser du problemet med akut vandskade - ring os og lej affugter hos os

Vandskade? Sådan løser du problemet med akut vandskade – ring os og lej affugter hos os 

Står du over for en akut vandskade? Omfanget kan være både stort og lille. Under alle omstændigheder kan de gøre stor skade på dit hjem og dine ejendele. Læs her om, hvad du kan gøre, hvis du er blevet ramt af en an akut vandskade. Husk at det er vigtigt at kontakte os hvis du er ramt af akut vandskade hurtigt muligt, så hurtigt kan leje affugter og affugte de fugtige områder. 

Slip af med din vandskade – lej affugter København

Hjælp! Opvaskemaskinen lækker. Overboen har muligvis glemt, at hanen kører i badekarret. En ulykke går over akvariet. Årsagerne kan være mange. En fællesnævner er dog overraskelsen – og irritationen over den store mængde vand, som pludselig findes et sted, den ikke hører hjemme. Så hvad laver du nu?

1. Fjern vandet eventuelt kontakt vandskadeservice

Stop straks det løbende vand. Så er det vigtigt at fjerne vandet hurtigst muligt. Begrænse skadens omfang så meget som muligt. Du kan f.eks. brug en vandstøvsuger eller kontakte og leje en vandstøvuger.

2. Lej affugter København, hvis du bor i hovedstaden

Affugtning efter vandskade: Næste trin til affugtning. Det handler om at fjerne grobunden for skimmelsvamp. Hvis der er vand fra afløbet, kan det være fyldt med bakterier, så undgå at røre ved vandet.
Kontakt forsikringsselskab: I tilfælde af alvorlig vandskade kan dit forsikringsselskab hjælpe dig videre og sikre hurtige foranstaltninger. I tilfælde af skybrud kan det være svært at få hurtig hjælp. Vi har dog altid akut vandskadeservice til rådighed. Hvor du også kan leje affugter. 

3. Hav en affugter kørende

Ventilér hver dag: Fugt i gulve og vægge efter en vandskade kan udvikle sig til skimmelsvamp på kort tid Det er dårligt for både dit hjem og dit helbred. Lej affugter København hos os og luft ud dagligt i 2-5 min. Som nævnt kan du leje affugter København hos Lej Håndværker. 

Tænd ikke for opvaskemaskinen eller vaskemaskinen, når du er ude. Selvom det kan være fristende at lade dem køre, mens du er på arbejde, kan du bedre identificere og handle på lækager, hvis de er slukket.

Ved små vandskader – f.eks. en utæt opvaskemaskine – vælg at leje en affugter, som du kan bo i i samme rum som. 
Ved større vandskader – f.eks. et utæt vandrør eller overløbsbad, lej affugter af større kapacitet. 
Ved oversvømmelser i kælderen – f.eks. på grund af stormflod – du har brug for professionel håndtering og professionelle maskiner samt leje affugter af stor kapacitet. Kontakt altid dit forsikringsselskab i tilfælde af vandskade. Din indbo- og boligforsikring dækker kun vandskade, hvis det er et skyfald, der er årsag til vandskaden.

Lej Håndværker samarbejder også med Døgnvagt Låsesmed som hurtigt kan åbne døren, hvis der ikke er nogen hjemme hvor vandskaden er sket. Du kan kontakte os 24 timer om du har brug for at leje affugtere.  

Bor du i Hvidovre, så samarbejder vi også med Låsesmed Hvidovre

Her er en video som hvordan du kan forebygge vandskade; 

Afspil video om Lej affugter København, Lej håndværkere tilbyder udlejning af affuger til lave priser inkl. montering og transport - Samt vandskadeservice 24/7

Her går vi igennem nogle af de typer affugtere, vi kan tilbyde:

Lej affugter, som er let at håndtere, selvkørende og støjsvag affugter. Den er stærk med hensyn til kapacitet og fås i flere forskellige størrelser.

Sådan fungerer en standard kondens affugter: den fugtige luft suges ind i en stor rotor. Efter et stykke tid bliver rotoren mættet med fugt, som derefter tørres ud ved hjælp af en varmelegeme. Vandet fordamper, når den varme luft strømmer gennem rotoren, og damp derefter tages ud af rummet i form af våd luft.

Denne type affugter har en lang række anvendelser. Det kan modstå store temperaturforskelle, men en vigtig forudsætning for at det fungerer er, at området er tæt. standard affugtere fungerer perfekt til affugtning i krybekælder, loftsrum, kældre og andre fugtige rum. De er også effektive til at forhindre, at ildelugtende luft kommer fra kældre og loftsrum til opholdsrum.

Kondensaffugter leje og info

Denne form for affugter, som vi tilbyder ved vores brede lej affugter sortiment, er meget energieffektiv takket være evnen til at give det meste af energien tilbage i form af varme. Den samme luft cirkulerer hele tiden, hvilket gør systemet energieffektivt og let at styre. Ved varmere temperaturer, 15 grader og opefter, er en kondensataffugter den bedste måde at tørre en vandskade op. Pool-huse og tørrerum er lokaltyper, hvor denne type affugter passer godt. Fungerer også godt som fast stående affugter.

Varmemåtter udlejes også, til affugtning 

Varmemåtter er et effektivt supplement til tørring og affugtning af konstruktioner i beton og mursten. Varmeplader er helt lydløse, har et lavt energiforbrug og høj temperatur. De er fleksible og lette at håndtere og kan let placeres under eksempelvis køkkenskabe.

Udlejning af affugterventilationer

Hjælpeventilatorer øger lufthastigheden i store rum og er dermed et supplement til affugtere. Tørring af vægge, lofter og gulve er hurtigere på denne måde.

Nederst kan du læse mere om forskellige udlejnings affugtere som kan få hos os.

Lej affugter – Kontakt os nu

Har du fugtproblemer i dit hus og er bekymret for, at du kommer til at lide dyre fugtskader? Eller har du bare mistanke om, at du måske har lidt af sådanne problemer? Så kontakt os – vi kan hjælpe dig hele vejen, lige fra fugtinspektionen til udlejning af affugtere med høj ydeevne.

Hvordan fungerer en affugter som du kan leje hos os? 

Lej affugter som sænker den relative luftfugtighed indendørs ved at fjerne fugt fra luften. Forskellen på forskellige affugtere såsom kondensaffugtere, sorptionsaffugtere og termiske affugtere handler om den anvendte teknologi, men princippet er altid det samme. Her forklarer vi, hvordan forskellige affugtere fungerer, og til hvilke behov eller rum de er bedst egnede til. Lej affugter som passer bedst til netop dit behov af affugtere. 

Sådan fungerer en kondensaffugter 

En kondensaffugter eller også kaldt en køleaffugter, affugter luften gennem kondens. Lej affugter køleffekt hos os og affugtningen foregår ved at suge varm og fugtig luft ind i affugteren ved hjælp af en ventilator. Den varme og fugtige luft passerer derefter gennem en kølekreds, der sænker luftens temperatur. Fordi kold luft kan bære mindre fugt end varm luft, kondenserer den afkølede luft og bliver til flydende eller kondenseret vand. Det kondenserede vand drypper derefter ned i en opsamlingsbeholder eller i en rende forbundet med en drænslange. For at kølekredsen kan holde en jævn temperatur, anvendes såkaldt varmepumpeteknologi bestående af en kompressor og et kølemiddel.

En kondensaffugter kræver ofte en arbejdstemperatur på omkring 15 grader. Ved lavere temperaturer falder ydeevnen, og der kan dannes is på kølekredsen. Kondensaffugtere egner sig således bedst til opvarmede rum i opholdsrummet, såsom badeværelser, vaskerum, varme opbevaringsrum eller andre rum.

Ulempen ved en at leje en kondensaffugter kan være et højt støjniveau fra kompressoren og ventilatoren og et højere energiforbrug end ved andre mere kontrollerede affugtningsteknikker såsom termisk affugtning.

Sådan fungerer en sorptionsaffugter – Lej affugter af denne form af os

En sorptionsaffugter, også kaldet en adsorptionsaffugter, affugter luften ved hjælp af et fugtabsorberende materiale og en rotor. Varm og fugtig luft suges ind i rotoren ved hjælp af en ventilator. I rotoren er der luftkanaler, der er behandlet med et materiale, der absorberer fugt ved at fange vandmolekylerne i luften. Når rotoren har optaget så meget fugt som muligt, blæser affugteren varm luft ind i rotoren, hvilket får fugten til at blive til damp, som så kan transporteres ud af rummet. En sorptionsaffugter er i stand til at arbejde ved lavere temperaturer end en kondensaffugter og er derfor også velegnet til koldere rum.

Lej affugter ad denne form så er ulempen dog, at det kræver, at det rum, der skal affugtes, holdes helt tæt, hvilket medfører en øget risiko for fugtproblemer, hvis affugteren holder op med at virke. Energiforbruget er også relativt højt sammenlignet med andre affugtningsteknikker.

Lej affugter som er termisk, sådan fungerer vores termiske affugtere

Lej en termisk affugter eller få en fast monteret, en termisk affugtere bruger varme til at affugte og fjerne fugt fra luften. Ved at opvarme temperaturen i rummet skabes en termisk bevægelse, hvor varm luft indeholdende meget fugt udvider sig og transporteres ud af rummet via ventilationen. Fordi rummet holdes opvarmet, forhindres også kondens, som ellers opstår, når varm luft udefra føres ind via ventilationen og kondenserer mod den koldere luft indenfor. En termisk affugter sikrer således et fugtfrit indeklima ved at udligne temperaturforskellene samtidig med, at den fugtige luft føres ud via de eksisterende ventilationskanaler.

En termisk affugter anvender således den samme naturlov, eller princip, som finder sted i beboelsesrummet om vinteren, når vores boliger holdes varme og holder en højere temperatur end udeluften.

Fordelen ved en termisk affugter er, at den bruger en kontrolleret teknologi, der kun virker, når det er nødvendigt. Den kontrollerede affugtning skaber et lavere energiforbrug end ved brug af at leje affugter, der arbejder kontinuerligt. En termisk affugter bruges hovedsageligt til krybekælderen, men kan også perfekt andre steder. Kombinationen af ​​varme og ventilation skaber et mere komplet system og giver endnu stærkere beskyttelse mod fugt i krybekælderen såvel som på loftet. 

 

Hvornår har jeg brug for at leje en affugter

Hvornår har jeg brug for at leje en affugter?

Du skal leje affugter, hvis du har synlige fugtskader i huset, hvis der er mikrobiel vækst eller hvis bygningen viser andre tegn på for høje indendørs fugtniveauer.

Fugtproblemer er et almindeligt problem i danske boliger og op mod 40 % af alle danske huse har fugtproblemer, som burde udbedredes. Lej affugter handler derfor mere om, hvornår du skal købe eller leje en affugter, end om du har brug for den.

Almindelige årsager og tegn på, at du har brug for at leje affugter

Mange tror, at synlige fugtskader er det første tegn på, at affugtning er nødvendig. Faktum er dog, at fugtskader først bliver synlige, når rummet har været udsat for høje fugtniveauer i længere tid. Derfor er det vigtigt at tjekke huset og dets rum på en forebyggende måde for at undgå dyre tiltag i fremtiden.

Følgende tegn advarer om, at du sandsynligvis har brug for at kontakte os og leje affugter til hjemmet. 

  • Mikrobiel vækst, angreb af skimmelsvamp, råd
  • Elektronisk udstyr, der holder op med at virke
  • Korrosionsangreb, rustne værktøjer eller genstande
  • Fugtskader på genstande, møbler, tapet eller andre overflader
  • Vasketøj, der tager lang tid om at tørre
  • Dug og kondens på indersiden af vinduer
  • Kælderlugt i huset eller udseende af muggen lugt indendørs
 

Er du usikker på, om du har brug for at leje affugter, kan du starte med at tage vores hurtige test, der hjælper dig med at opdage for høje fugtniveauer. Du kan også tjekke om der er fugtigt indendørs med denne tjekliste.

Hurtig affugter test: test om du har fugt derhjemme med fugtmåler

Tjek om du har fugt derhjemme og behov af lej affugter service. Kontakt os for vurdering og målning af fugt.
Opdag fugtproblemer ved at måle fugten. Da der opstår fugtproblemer efter at materialer og overflader har været udsat for høje fugtniveauer i længere tid, er det godt at måle fugten i forebyggende øjemed. Rum, der er særligt følsomme over for fugtproblemer såsom lofter, kældre, krybekældre og depotrum, kan med fordel få regelmæssige eftersyn for at undgå dyre reparationer i fremtiden. For beboere i huset er det vigtigt, at fugtniveauet er på det rigtige niveau, for at minimere risikoen for helbredsproblemer som astma, allergi, eksem og træthed.

Lej affugter København, Lej håndværkere tilbyder udlejning af affuger til lave priser inkl. montering og transport - Samt vandskadeservice 24/7
Lej affugter København, Lej håndværker tilbyder udlejning af affuger til lave priser inkl. montering og transport - Samt vandskadeservice 24/7