Lej en arbejdsmand

Lej en arbejdsmand i København

Klerkegade 5, 1308 København

Arbejdsmand København

Lej en arbejdsmand i København

Søger du en arbejdsmand i København?

hvis du leder efter en arbejdsmand i København, så er du kommer det rette sted! Lej håndværkere tilbyder billigt leje af arbejdsmand i Københavns alle bydele. Søger du f.eks. en arbejdsmand Amager eller er arbejdsmands Frederiksberg, så er vi blot et lille samtale eller besked væk fra dig, for at kunne hjælpe.

Hvad er en arbejdsmand?

En arbejdsmand er lidt det samme som en handyman, en arbejdsmand kan oftest lidt af hver.Arbejdsmand, arbejder uden kompetencegivende uddannelse, ufaglært, ikke-faglært. Tidligere udførte en arbejdsmand manuelt arbejde, der ikke krævede særlige kvalifikationer. I dag kaldes den ufaglærte ofte specialarbejder og kan udføre funktioner, der kræver specifikke kvalifikationer. Hvis en opgave ikke kræver en specifik kvalifikation så kan det være økonomiske fordele, ved at leje en arbejdsmand. En arbejdsmand kan f.eks. også være en erfaren murer. Lønningen vil så være tættere på en mureres løn end en studenterløn. 

Når du kan have brug for en arbejdsmand i København

Mange lejer en arbejdsmand hos os, ved f.eks. nedrivningsarbejde eller andre lignende opgaver. Det er også populært at leje en arbejdsmand som medhjælper indenfor forskellige håndværkerfag, som f.eks. murer, tømrer eller elektriker arbejde. 

Hvad koster en arbejdsmand i timen?

En arbejdsmand hos Lej Håndværker koster fra 250 kr i timen. Hvis arbejdsmanden de er tale om har en speciel kernekompetence er arbejdsmandens timepris fra 500 kr i timen hos os. 

Skriv til os for et godt tilbud på arbejdsmand København og omegn.