Lej en Elektriker

Lej elektriker København priser
Norh København

Lej elektriker København

Udlejning af elektriker København, hvad koster en elektriker?

Når en renovering skal gennemføres, foretager de fleste et budget for at vide, hvor meget der kan bruges på de forskellige dele. Et spørgsmål, der ofte dukker op, er, hvor meget det koster at leje en elektriker. Det er ikke let at svare, da de fleste elektrikere kun har en løbende pris i timen. Men med et eksempel fra en elektriker i København kan vises.

Eksempler på installationer

Installation af jordfejlbryder – Pris pr. Installation 1995 DK. Derudover er der en pris for selve jordfejlbryderen i tilfælde af, at kunden ikke har købt dette tidligere.

Ændring af hovedsikring – Pris pr. Installation 1250 DK. Igen kan der være ekstra omkostninger for ethvert materiale.

Installation af belysning i køkkenet – Pris pr. Installation 2500 DK. Her kan prisen dog variere lidt afhængigt af om installationen er større end “normal”

Udskiftning eller installation af termostat – Pris inklusive termostat 2235 DK.

Leje elektriker København timepris, hvad koster en elektriker?

Så der er elektrikere, der viser eksempler på installationer, og hvad det koster på deres websteder. Men ofte med gebyrer der ikke kan ses. En elektriker er nød til at være dyrere end andre håndværkere da en elektriker betaler flere ti tusindvis med kroner til KLS system og autorisation.  Men da arbejdet kan variere så meget i tid mellem forskellige installationer, er det meget mere almindeligt, at du kan leje elektriker på timepris. 

Den samme elektriker, der angav priserne ovenfor, havde timepriser afhængigt af, hvad der skulle udføres. Dette koster for eksempel DK 650 pr. Time for installation og service af standardprodukter, mens det kunne koste alt fra 400 – 900 DK afhængigt af hvilket område, hvor det var relevant, og hvor arbejder eller rådgivningen blev gennemført. Generelt er det dyrere at få hjælp i hjemmet mod at gå til elektriker selv og få en konsultation med dem.

Startgebyr ved de fleste elektrikere- lej elektriker København her


Startpris betyder, at en startomkostning altid opstår, så længe et arbejde bestilles. Hvis arbejdet tager en time, opkræves både timeprisen og startgebyret. Hvis det er en fast pris, skal du også kontrollere, om startgebyret tilføjes.