Lej en Elektriker

Hvad koster elektriker? Lej elektriker København, udlejning af elektriker i din by. Læs om elektriker priser samt elektriker timepriser - Se eksempel
Hvad koster en elektriker København?

Lej elektriker København

Hvad koster en elektriker? Lej elektriker

Når en renovering skal gennemføres, foretager de fleste et budget for at vide, hvor meget der kan bruges på de forskellige dele. Et spørgsmål, der ofte dukker op, er, hvor meget det koster at leje en elektriker. Det er ikke let at svare, da de fleste elektrikere kun har en løbende pris i timen. Men med et eksempel fra en elektriker i København kan vises.

Eksempler på el-installationer og hvad koster elektriker her

Installation af jordfejlbryder – Pris pr. Installation 1995kr. Derudover er der en pris for selve jordfejlbryderen i tilfælde af, at kunden ikke har købt dette tidligere.

Ændring af hoved sikring – Pris pr. Installation 1250kr. Igen kan der være ekstra omkostninger for ethvert materiale.

Installation af belysning i køkkenet – Pris pr. Installation 2500kr. Her kan prisen dog variere lidt afhængigt af om installationen er større end “normal”

Udskiftning eller installation af termostat – Pris inklusive termostat 2235kr.

Leje elektriker København timepris, hvad koster en elektriker i timer?

Så er der elektrikere, der viser eksempler på el-installationer, og hvad det koster på deres websteder. Men ofte med gebyrer der ikke kan ses. En elektriker er nød til at være dyrere end andre håndværkere da en elektriker betaler flere ti tusindvis med kroner til KLS system og autorisation.  Men da arbejdet kan variere så meget i tid mellem forskellige installationer, er det meget mere almindeligt, at du kan leje elektriker på timepris.

Den samme elektriker, der angav priserne ovenfor, havde timepriser afhængigt af, hvad der skulle udføres. Dette koster for eksempel DK 650 pr. Time for installation og service af standardprodukter, mens det kunne koste alt fra 400 – 900 DK afhængigt af hvilket område, hvor det var relevant, og hvor arbejder eller rådgivningen blev gennemført. Generelt er det dyrere at få hjælp i hjemmet mod at gå til elektriker selv og få en konsultation med dem.

Startgebyr ved de fleste elektriker, få pris og lej elektriker København her

Startpris betyder, at en startomkostning altid opstår, så længe et arbejde bestilles. Hvis arbejdet tager en time, opkræves både timeprisen og startgebyret. Hvis det er en fast pris, skal du også kontrollere, om startgebyret tilføjes.

Haste- eller nødreparationer og vagtudkald gebyr koster mere

For aftener, weekender og helligdage, forventer at betale alt fra tid-og-en-halv til at fordoble timeprisen plus et vagtudkald gebyr mellem 2800 og 3800 eller mere. Nogle elektrikere tager hver time minimum 2-4 timer. Selv om jobbet kun tager 30 minutter, vil de stadig regningen for time eller to som minimum.

Det er meget foruroligende at tilslutte et apparat og se en gnist skyde ud, eller at vende badeværelset lyskontakt og der sker ingenting. Få en kvalificeret fagmand til straks at inspicere disse potentielle brandfarer.

Fagfolk varierer ofte, hvordan de formidler elektriker priser og udformer regningen for natarbejde, weekender, helligdage og den første time. Husk at spørge om hvad elektrikerne koster før du bestiller en elektriker om elektriker prisen er en vigtigt faktor for dig.

Elektriker priser for privat VS. erhverv

Både bolig-og erhvervs-elektrikere normalt bære den samme autorisation og kan give det samme niveau af arbejde. Men erfaringen er meget forskellig. Erhvervs og privatpersoners krav er ikke altid de samme. Kommercielle elektrikere generelt opkræve omkring 25% mere end privat elektrikere. Arbejdet er typisk storstilet og beskæftiger sig med mere komplekse systemer.

Du kan læse mere om forskellige elektriker priser inde hos forskellige elektrikere, held og lykke!