Lej vandskade service København

Vandskade skadeservice København akut døgnvagt 22 23 55 93
Vandskade København

Er du blevet ramt af vandskade København?

Lej vand skadeservice København og Nordsjælland 

Et vandskade i hjemmet kan være ødelæggende, arbejdet kræver høje reparationsomkostninger, tid og energi. Lej vandskade service København og Nordsjælland og spar tid, penge og energi, pris fra 490kr/timen.

Her er vores “to do” liste hvad du skal gøre ved vandskade

1. Sluk for vandet.

Det første du skal gøre er at sikre, at vandskaden ikke bliver værre ved at slukke for vandforsyningen. Normalt stopper du for vandet i dit køkken eller badeværelse og der er en ventil der slukker straks for alt vand i dit hus. Vandskaden kan komme fra en kilde, du let kan isolere – f.eks. Din opvaskemaskine eller vaskemaskine, toilet eller vandhane, som alle har deres eget vrider på rørene, denne kan drejes for at slukke for vandet.

Hvis du har en stor mængde vand i dit hjem, kan du også slukke for strømmen – hvis det er sikkert at gøre det – ellers lej vores skadeservice København.

2. Find kilder hvor vandskaden opstået

En vandskade i hjemmet kan have flere mulige kilder, så det kan nogle gange være svært at identificere, hvor vandet kommer fra. Vand fra utætte rør kan komme fra trykpunkter som dårligt isolerede badekar eller brusere, utætte tage eller endda utætheder fra naboens hjem. Når du hyrer vores vand skadeservice hjælper vi dig med at indberette til dit forsikringsselskab. 

3. Slip af med vandet – Vores skadeservice København kan hjælpe 

Slip af med alt overskydende vand. Fjerne alt vand fra en vandskade skal ske hurtigt – jo længere tid det er vand i dit hjem, desto værre bliver vandskaden. Ved store oversvømmelser skal du muligvis leje en pumpe, som skal være placeret i den laveste del af det oversvømmede område. For en lille mængde vand kan der bruges en våd og tør støvsuger.

4. Start tørringsprocessen – Lej affugter 

Skimmelsvamp begynder at danne inden for 24-48 timer efter en vandskade, så det er vigtigt at starte tørringsprocessen hurtigt for at reducere skader. Lad apparater og stikkontakter lufttørre, og fjern eventuelle våde møbler eller tæpper fra området. Åbn vinduer for at frigive fugt. Kontroller også væggene – gips eller andet påvirket materiale skal fjernes og udskiftes. Det sidste trin efter en større vandskade er at leje en affugter til at trække fugt ud af rummet – men sørg for at lukke alle vinduer, før du tænder det.

5. Forebyg fremtidige lækager

Når rengøringen og reparationerne er gennemført, bør du gøre det til din første prioritet at beskytte dit hjem mod fremtidige vandskader. Ud over regelmæssigt at inspicere rørene og holde ekstra spor under koldt vejr (frost er en væsentlig årsag til vandlækager), vælger mange at investere i et vandbeskyttelsessystem. Lej vores vand skadeservice og få professionel hjælp akut. 

Send os en besked mht. til tilbud vandskade skadeservice København

(vedhæft gerne billeder) – Du er også velkommen at sende billeder og mail til info@norh.eu, husk at skrive “Lej håndværker” 

Priser skadeservice København (vandskade København)

 • Elektriker skadeservice København fra 640kr i timen
 • Elinstallatør fra 840kr i timen
 • Arbejdsmand fra 440kr i timen
 • Låsesmed fra 640kr i timen
 • Murer fra 640kr i timen
 • Tømrer skadeservice København fra 640kr i timen
 • Kloakmand fra 640kr i timen
 • Gravmand fra 640kr i timen
 

Maskiner og diverse prisliste

 • Lej  affugter pris fra 150kr/døgn
 • Lej byggestrøm kabler pris fra 100kr/døgn
 • Leje af vandstøvsuger pris fra 100kr/døgn
 • Gravemaskine med fører fra 1000kr i timen
 • Elektriker med borer hammer fra 740kr i timen
 • Byggestrømtavle fra 100kr/døgn
 

Ovenstående er ikke en udtømmende liste af hvad vi tilbyder. 

Læs mere: Vandskade lejlighed København