Udlejning af minigraver og gravemaskine på Amager

Ring nu;

Lej vores minigravemaskine Amager for en lang periode og spar 50% - kom fri fra stress, lej vores minigraver billigt og med forsikring på Amager
Lej Håndværker København og Nordsjælland

Leje minigraver Amager – vores mini gravemaskine står til rådighed

Minigravere har egenskaber svarende til en gravemaskine, mens de også kan arbejde i små rum og i haver. Også kaldet en kompakt gravemaskine eller lille gravemaskine, minigravere har de traditionelle komponenter i en gravemaskine som en mindre størrelse. Lej Håndværker har et par minigravere som vi udlejer til dig der er frisk på en eller flere gør det selv opgaver og derfor ønsker et leje minigraver på Amager. Vi står også klar til at hjælpe hvis der dukker op et behov. Hos os kan du nemlig både leje minigraver Amager og minigraver med fører på Amager.

En bom, dykker – eller stok – og skovl forbindes til et førerhus, der sidder på et roterende hus. De fleste huse kan dreje hele 360 ​​grader. Minigravere kan monteres med enten bælte eller hjul.

Minigravere er kategoriseret til at have en arbejdsvægt på under 4.535 kg. Den mindste minigraver kan passe gennem en døråbning, det kan vores, selvom at den er robust og stærk nok til at udføre større graveropgaver. Lej minigraver Amager hvor skovlstørrelser variere fra 12 – 24 tommer og kan altid udskiftes med et andet tilbehør for at løse ethvert job.

Valg af den rigtige minigraver Amager til dit job

Den bedste måde at finde ud af hvad der er den rigtige mini gravemaskine til et projekt på på Amager er at planlægge og spørge fagfolk om råd. At vide præcis, hvilken slags rolle din minigravemaskine Amager skal spille på stedet, vil hjælpe med at bestemme, hvilken slags gravemaskine der er behov for. Det er mere effektivt for et job at leje udstyr i den rigtige størrelse til det, der er nødvendigt, i stedet for at prøve at gøre ét stykke egnet til en række forskellige job.

Lej vores minigravemaskine Amager for en lang periode og spar 50% - kom fri fra stress, lej vores minigraver billigt og med forsikring på Amager
Lej vores minigravemaskine Amager for en lang periode og spar 50% – kom fri fra stress, lej vores minigraver billigt og med forsikring på Amager

Minigravere VS Standard gravemaskiner Amager

Minigravere og standardgravere har begge et tidspunkt og et sted til den bedste brug. Minigravere egner sig bedre til visse opgaver end en standardgraver. Det er altid vigtigt at vælge en udstyrstype ud fra projektets krav i stedet for personlige præferencer. Dette er med til at prioritere effektivitet og produktivitet i alle projekter.

Udlejning af minigraver Amager, lav pris på tranport! Kontakt os her. 

Minigravere er mindre og lettere, hvilket betyder, at de giver færre skader på toppen af ​​jorden og reducerede spormærker. I lighed med standardgravemaskiner fås minigravere også med bælte eller hjul afhængigt af projektets art og stedets terræn.

Den lille størrelse af vores minigraver Amager gør dem mere populære på arbejdspladser med stor trafik eller til at arbejde omkring andre typer udstyr. Ikke alene kan de køre over parkeringspladser med mindre besvær, men de er meget nemmere at transportere mellem projekter. Selvom de er lettere, er det altid vigtigt at kontrollere, at en trailer kan bære vægten af ​​et stykke udstyr, før den læsses.

Minigravere bruges normalt til mindre intense projekter end en standardgraver, hvilket betyder, at de har en længere levetid. Ligesom standard gravemaskiner kan de udstyres med alle typer tilbehør for at variere deres evner.

At leje en minigraver på projektbasis hos os kan være meget mere effektivt end at prøve at bruge en gravemaskine i standardstørrelse til alle opgaver. Vi tilbyder nemlig op til 50% af prisen på udlejning af minigraver Amager hvis du lejer den for en længere periode.

Tilbehør til minigravere Amager

Ligesom med gravemaskiner har minigravere et udvalg af redskaber, der kan erstatte skovlen for enden af ​​bommen. Dette er med til at øge udstyrets alsidighed. Tilbehør til en minigraver kan inkludere:

– Andre skovle og koblinger (4-i-1 skovl, graveskovl, V-bund skovl, trapez skovl, Power vippestift gribe, power wedge osv.)
– Tommelfinger
– Rippere
– Rive
– Hammere
– Snegle
– Chuck klinger
– Griber (roterende tømmergriber, roterende redskabsgriber, træbearbejdning, nedrivningsgriber osv.)
– Minigravere kan også udstyres med dozerblade for at hjælpe dem med at flytte materialer rundt på en byggeplads. De tilføjer også en stabilitetsfaktor til udstyret, især hvis det er en minigraver på hjul.

Den minigraver som vi tilbyder på Amager har to skovle og et beslag for gør det nemt at udskifte skovle. Kontakt os nu for mere info om udlejning minigraver Amager, eller udlejning af gravemaskine med fører på Amager. 

Lej minigravemaskine i følgende områder;

Lej minigraver Rødovre
Lej minigravemaskine Hvidovre
Lej minigraver Glostrup
Lej minigravemaskine Lyngby
Lej minigraver Gentofte
Lej minigravemaskine Frederiksberg
Lej minigraver Amager
Udlejning af minigraver Nordsjælland

Lej minigraver billigt på Amager

Vi tilbyder leje af minigraver Amager fra. 700kr døgn alt efter hvor længe du ønsker at leje vores minigravermaskine. Det er halv pris på leje af minigraver.

Lej Håndværker

Lej Håndværker

I vores blog finder du masser af nyheder og artikler bestående af gode råd, gør-det-selv-tips samt info om Lej Håndværkers ydelser